1. ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ & ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Οι τιμές των προϊόντων του Μέλι Siris είναι αυτές που ορίζονται ανα πάσα στιγμή στην ιστοσελίδας της με απόλυτη ακρίβεια. Οι τιμές στην ιστοσελίδα περιλαμβάνουν Φ.Π.Α αλλά όχι και τα έξοδα αποστολής της παραγγελίας, τα οποία είναι αυτά που αναγράφονται στους όρους αλλά και στην ενημέρωση του καταναλωτή λίγο πριν της ολοκλήρωσης της παραγγελίας.

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το ηλεκτρονικό κατάστημα , το Melisiris.gr διαθέτει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Εναλλακτικά μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας απευθείας με κατάθεση σε κάποιον από τους παρακάτω λογαριασμούς της Melisiris.gr γράφοντας στο σχόλιο τον αριθμό παραγγελίας και το όνομά σας.

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ: ΑΡΤΖΑΝΙΔΗΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ

ΤΡΑΠΕΖΑ  ΠΕΙΡΑΙΩΣ

IBAN: GR20 0172 2560 0052 5605 2105 164

ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

IBAN: GR20 0110 4650 0000 4656 4873787

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα πέρα από τους παραπάνω τρόπους πληρωμής δίνει την δυνατότητα στον τελικό καταναλωτή να εξοφλήσει την παραγγελία του και μέσω αντικαταβολής με την καταβολή του χρηματικού ποσού στην μεταφορική εταιρεία την ώρα της παραλαβής των προϊόντων. Το πόσο της αντικαταβολής ανέρχεται στο 1,50€ επιπλέον του κόστους μεταφορικών.

*Η αντικαταβολή μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν τρόπος πληρωμής εφόσον η παραγγελία δεν ξεπερνάει τα 45€

2. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΜΕΛΙ SIRIS

Σε κάθε περίπτωση για να λύσετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τα παραπάνω μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τους παρακάτω τρόπους.

Ο καταναλωτής επικοινωνεί με το melisirs.gr είτε τηλεφωνικά στο +30 6972520075  είτε μέσω email melisiris@yahoo.com

Στέλνοντας απευθείας mail στα melisiris@yahoo.com η σε κάποιες από τις φόρμες επικοινωνίας που υπάρχουν στην ιστοσελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος. 

Στέλνοντας κάποιο μήνυμα απευθείας στα social media του melisiris.gr όπου η εταιρεία θα σας απαντήσει άμεσα.

Επικοινωνία

Λευκώνας - Σερρών Μελισσοκόμοι: Οδυσσέας & Χρήστος Αρτζανίδης

Ακολουθήστε μας