1.ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η  Επιχείρηση με το διακριτικό τίτλο Μέλι Siris η οποία είναι εγκατεστημένη και εδρεύει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Λευκώνα του Ν. Σερρών   διατηρεί τον ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου Melisiris.gr προοριζόμενο αποκλειστικά για την προβολή της εταιρείας στο διαδίκτυο αλλά και για την εμπορία προϊόντων. Το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) προσφέρει τόσο σε όλους τους πελάτες, όσο και σε όλους τους χρήστες του διαδικτύου, άμεση ενημέρωση για τα προϊόντα που προσφέρει η εταιρεία Μέλι Siris, καθώς και τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους ηλεκτρονικά αγοράζοντας, είτε κάποιο από τα προϊόντα που ήδη υπάρχουν στην ιστοσελίδα μας, είτε προβαίνοντας σε ειδικές παραγγελίες ανάλογα με τις προτιμήσεις τους.

H επιχείρηση Μέλι Siris διατηρεί το δικαίωμα είτε να ανανεώνει είτε να αναβαθμίζει το ηλεκτρονικό της κατάστημα τόσο στο σύνολο του περιεχομένου όσο και στους όρους χρήσης χωρίς να έχει την υποχρέωση προηγουμένως να ενημερώσει τον χρήστη, τον καταναλωτή είτε τον απλό επισκέπτη. Είναι υποχρέωση είτε του χρήστη , είτε του καταναλωτή είτε του απλού επισκέπτη να διαβάζει και να αποδέχεται τους όρους και προϋποθέσεις του παραπάνω ηλεκτρονικού καταστήματος.

Επίσης η επιχείρηση Μέλι Siris διατηρεί σε κάθε περίπτωση το δικαίωμα να αναστείλει τη λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος καθώς και τις υπηρεσίες που απορρέουν από αυτήν χωρίς προηγουμένως να προειδοποιήσει είτε τον χρήστη , είτε τον καταναλωτή είτε τον απλό επισκέπτη.

Για περισσότερες πληροφορίες τόσο για τους όρους χρήσης , όσο για την πολιτική προστασίας δεδομένων μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας είτε μέσω των τηλεφώνων που αναγράφονται στην ιστοσελίδα.

2.ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το ηλεκτρονικό  κατάστημα Melisiris.gr συλλέγει αποκλειστικά και μόνο, με τη σύμφωνη γνώμη του πελάτη, εκείνα τα προσωπικά δεδομένα, που είναι απολύτως απαραίτητα για την ασφαλή διενέργεια και εκτέλεση των παραγγελιών των και μόνων αυτών.

Σκοπός της συγκέντρωσης των παραπάνω πληροφοριών είναι για τον υπολογισμό της επισκεψιμότητας του ηλεκτρονικού καταστήματος  και γενικότερα για την ασφαλή διενέργεια των παραγγελιών, όπως επισημάνθηκε και σε προηγούμενη παράγραφο. Η επιχείρηση δεσμεύεται ότι δεν παρέχει σε κανένα τρίτο πρόσωπο τα προσωπικά δεδομένα των πελατών τα οποία έχει συλλέξει, χωρίς την ρητή συγκατάθεση των χρηστών.

Οι πελάτες που θέλουν να κάνουν χρήση της σελίδας του Melisiris.gr και του ηλεκτρονικού καταστήματος αποδέχονται ανεπιφύλακτα τους Όρους Χρήσης  αλλά και την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και ενημερώνονται συνεχώς για τυχόν αλλαγές σε αυτούς. 

3.ΧΡΗΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Ο καταναλωτής η ο επισκέπτης μπορεί να χρησιμοποιεί την ιστοσελίδας μας και το ηλεκτρονικό της κατάστημα οποιαδήποτε στιγμή και αν το επιθυμεί αποδεχομένους τους όρους χρήσης που τη διέπουν. Με τη χρήση της ιστοσελίδας ταυτόχρονα αναλαμβάνει:

 Να χρησιμοποιεί την ιστοσελίδα είτε για να ενημερώνεται για τα προϊόντα μας είτε για να υποβάλει παραγγελίες σε αυτήν είτε για να έρχεται σε επικοινωνία μαζί μας.

 Να μας παρέχει με ορθότητα και ακρίβεια τα στοιχεία του (προσωπικά στοιχεία επικοινωνίας) ενώ ταυτόχρονα αποδέχεται ότι αυτά τα στοιχεία πιθανόν να χρησιμοποιηθούν για να επικοινωνήσουμε μαζί του ώστε να προωθήσουμε την παραγγελία.

Σε κάθε περίπτωση ο χρήστης της ιστοσελίδας και του ηλεκτρονικού καταστήματος Melisiris.gr αποδέχεται ότι είναι άνω των 18 ετών.

4.ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Σε κάθε περίπτωση οι πληροφορίες που περιέχονται στην ιστοσελίδα και στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Melisiris.gr αποτελούν υλικό προς ενημέρωση και όχι πρόταση πώλησης. Η διαδικασία της παραγγελίας προϊόντων ξεκινά να υφίσταται από την στιγμή που ο καταναλωτής θα επιλέξει τα προϊόντα που επιθυμεί και στη συνέχεια θα ολοκληρώσει την παραγγελία του αποδεχόμενος τους όρους χρήσης και πατώντας το κουμπί της «ολοκλήρωσης».

 Στη συνέχεια η εταιρεία μας θα σας αποστείλει έναν email με το όποιο θα σας ενημερώσει ότι επιβεβαιώνει την παραγγελία σας και στη συνέχεια θα ακολουθήσει και δεύτερο email, για να σας ενημερώσει για την ολοκλήρωση της παραγγελίας και την αποστολή των προϊόντων.

5.ΑΠΟΡΡΙΨΗ Η ΜΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Σε περίπτωση που για κάποιο λόγω η εταιρεία μας δεν κάνει αποδεχτή την παραγγελία σας για οποιοδήποτε λόγω όπως:

Μη διαθεσιμότητα προϊόντων

Μη αληθή και ανακριβή στοιχεία καταναλωτή
Μη ολοκλήρωση εξόφλησης της παραγγελίας

Θα ενημερώσει τον καταναλωτή είτε τηλεφωνικά είτε μέσω email για τους λόγους για τους οποίους ακυρώθηκε η παραγγελία

6.ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ & ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Το Μέλι Siris θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να παραδώσει τα προϊόντα στην ημερομηνία παράδοσης που αναγράφεται στην παραγγελία. Η παράδοση των προϊόντων στον τελικό καταναλωτή γίνεται μέσω συνεργαζόμενου μεταφορέα  εντός 2 εργάσιμων ημερών στην Ελλάδα.

ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΕΞΗΣ: 

Tα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν  εφόσον η παραγγελία ξεπερνάει τα 45€ και το βάρος δεν ξεπερνάει τα 5kg

To κόστος των μεταφορικών  ανέρχεται στα 3,50€ έως 2kg και 1€ επιπλέον χρέωση για κάθε παραπάνω κιλό

Σε περίπτωση που η εξόφληση της παραγγελίας είναι μέσω αντικαταβολής υπάρχει επιπλέον χρέωση 1,50€

Για παραγγελίες άνω των 45€ η εξόφληση μπορεί να γίνει μόνο μέσω κατάθεσης σε τράπεζα και όχι με αντικαταβολή 

*Τα προϊόντα της γύρης και του βασιλικού πολτού εξαιρούνται από την αντικαταβολή σαν τρόπος πληρωμής γιατί πρόκειται για προϊόντα ψυγείου και κατάψυξης.

*Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε ότι οι παραδόσεις Σάββατα ή Κυριακές πραγματοποιούνται κατόπιν συνεννόησης με τον μεταφορέα και τον καταναλωτή και με επιπλέον χρέωση.

Σε κάθε περίπτωση μπορεί να προκύψουν ορισμένες καθυστερήσεις στην παράδοση της παραγγελίας για δυσπρόσιτες περιοχές ή αν συντρέχουν συγκεκριμένοι λόγοι

Το Μέλι Siris θα σας ενημερώσει σε περίπτωση που δεν καταφέρει να ανταποκριθεί στην ημερομηνία παράδοσης της παραγγελίας ώστε να σας προσφέρει την επιλογή είτε να ακυρώσετε την παραγγελία είτε να ορίσετε νέα ημερομηνία παράδοσης

Η παράδοση της παραγγελίας θεωρείται ότι έχει ολοκληρωθεί εφόσον ο καταναλωτής έχει παραλάβει είτε αυτός είτε κάποιο τρίτο πρόσωπο κατόπιν εντολής του τα φυσικά προϊόντα, και θα αποδεικνύεται από την υπογραφή στο αποδεικτικό παραλαβής του μεταφορέα.

7.ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ & ΤΙΜΕΣ

Τα προϊόντα που παρουσιάζονται και προσφέρονται μέσω της ιστοσελίδας Melisiris.gr είναι διαθέσιμα τόσο για την Ελλάδα όσο και για χώρες του Εξωτερικού. Το ηλεκτρονικό κατάστημα ενημερώνεται συνεχώς τόσο για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων όσο και για την αλλαγή τιμών αλλά και για τη διενέργεια προσφορών προς όφελος του τελικού καταναλωτή.

Όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα για άμεση παράδοση και παραλαβή. Ωστόσο σε κάθε περίπτωση το Μέλι Siris θα ενημερώσει τον καταναλωτή σε περίπτωση που κάποιο από τα προϊόντα δεν είναι διαθέσιμο.

8.ΜΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατόν η παραλαβή της παραγγελίας από τον τελικό καταναλωτή η μεταφορική εταιρεία θα σας αφήσει σημείωμα με το οποίο θα σας ενημερώνει τι πρέπει να κάνετε για να την παραλάβετε. Μετά το πέρας 10 ημερών και εφόσον δεν έχει γίνει παραλαβή της παραγγελίας, θα θεωρηθεί άκυρη και τα προϊόντα θα επιστρέψουν στην εταιρεία μας. Σαν αποτέλεσμα της ακύρωσης της παραγγελίας  θα  επιστρέψουμε εντός 14 ημερών κάθε πληρωμή που λάβαμε από τον καταναλωτή από την ημερομηνία που ακυρώθηκε η παραγγελία.

9. ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ & ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Οι τιμές των προϊόντων του Melisiris.gr είναι αυτές που ορίζονται ανα πάσα στιγμή στην ιστοσελίδα  με απόλυτη ακρίβεια. Οι τιμές στην ιστοσελίδα περιλαμβάνουν Φ.Π.Α αλλά όχι και τα έξοδα αποστολής της παραγγελίας, τα οποία είναι αυτά που αναγράφονται στους όρους αλλά και στην ενημέρωση του καταναλωτή λίγο πριν της ολοκλήρωσης της παραγγελίας.

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Εταιρείας μας, το Μέλι Siris διαθέτει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Εναλλακτικά μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας απευθείας με κατάθεση σε κάποιον από τους παρακάτω λογαριασμούς του Melisiris.gr γράφοντας στο σχόλιο τον αριθμό παραγγελίας και το όνομά σας.

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ: ΑΡΤΖΑΝΙΔΗΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ

ΤΡΑΠΕΖΑ  ΠΕΙΡΑΙΩΣ

IBAN: GR20 0172 2560 0052 5605 2105 164

ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

IBAN: GR20 0110 4650 0000 4656 4873787

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα πέρα από τους παραπάνω τρόπους πληρωμής δίνει την δυνατότητα στον τελικό καταναλωτή να εξοφλήσει την παραγγελία του και μέσω αντικαταβολής με την καταβολή του χρηματικού ποσού στην μεταφορική εταιρεία την ώρα της παραλαβής των προϊόντων. Το πόσο της αντικαταβολής ανέρχεται στο 1.50€ επιπλέον του κόστους μεταφορικών.

* Η αντικαταβολή μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν τρόπος πληρωμής εφόσον η παραγγελία δεν ξεπερνάει τα 45€

10.ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Σύμφωνα πάντα με τους κανόνες της ΕΕ ο καταναλωτής έχει προθεσμία 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων να υπαναχωρήσει και να επιστρέψει τα προϊόντα στo Mέλι Siris στην αρχική τους κατάσταση χωρίς να είναι υποχρεωμένος να αναφέρει τους λόγους.

Από τη μεριά του το Μέλι Siris καλείται να επιστρέψει στον καταναλωτή το χρηματικό αντίτιμο  που κατέβαλε για την αγορά των προϊόντων εντός 14 ημερών από τη στιγμή που ενημερώθηκε για την υπαναχώρηση.

Η επιστροφή των προϊόντων γίνεται δεκτή από το Μέλι Siris εφόσον τηρούνται τα παρακάτω:

Το προϊόν βρίσκεσαι στην αρχική του κατάσταση και δεν είναι αλλοιωμένο ή χτυπημένο.

Η συσκευασία του προϊόντος είναι στην αρχική της κατάσταση και δεν έχει ανοιχθεί ή αποσφραγισθεί.

Εφόσον συμφωνηθεί η υπαναχώρηση ανάμεσα στον τελικό καταναλωτή και στo Mέλι Siris η διαδικασία έχει ως εξής:

Ο καταναλωτής επικοινωνεί με την εταιρεία είτε τηλεφωνικά στο +30 6972520075  είτε μέσω email melisiris@yahoo.com εντός 14 ημερών από τη στιγμή που παρέλαβε το προϊόν.

Στη συνέχεια ο πελάτης στέλνει το προϊόν στη διεύθυνση Λευκώνας – Σερρών,  φροντίζοντας να είναι ανάλογα συσκευασμένο ώστε να μην καταστραφεί κατά τη μεταφορά με το ανάλογο παραστατικό είτε πρόκειται για απόδειξη είτε για τιμολόγιο.
Ο πελάτης αναλαμβάνει τα έξοδα επιστροφής σε περίπτωση που επιστρέψει το προϊόν στα γραφεία της εταιρείας μας μέσω κάποιας μεταφορικής εταιρείας. Αντίστοιχα δεν υπάρχει κάποια επιβάρυνση σε περίπτωση επιστρέψει το προϊόν μεταβαίνοντας στα γραφεία της εταιρείας μας τη διεύθυνση Λευκώνας – Σερρών.
To Mέλι Siris με τη σειρά του μόλις παραλάβει το προϊόν ελέγχει την αρτιότητα του και στη συνέχεια επιστρέφει το αντίτιμο της αξίας της παραγγελίας στον τελικό καταναλωτή.

11.ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ , ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΛΑΤΩΜΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ & ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ

Ο καταναλωτής διατηρεί πάντα το δικαίωμα να επιστρέψει το προϊόν στο Μέλι Siris και στις ακόλουθες περιπτώσεις:

 

Παραλαβή ελλαττωματικού προϊόντος πού έχει σπάσει κατά τη μεταφορά με ευθύνη του Μέλι Siris η της μεταφορικής εταιρείας με την οποία γίνεται η παράδοση των προϊόντων.

 

Λανθασμένο προϊόν που έλαβε ο καταναλωτής και δεν είναι αυτό το οποίο έβαλε στην παραγγελία του.

Στις παραπάνω περιπτώσεις ξεκινάει η διαδικασία επιστροφής των προϊόντων και έχει ως εξής:

 

Ο καταναλωτής επικοινωνεί με την Melisiris είτε τηλεφωνικά στο +30 6972520075  είτε μέσω email melisiris@yahoo.com εντός 14 ημερών από τη στιγμή που παρέλαβε το προϊόν. Καλείται να μας αποστείλει φωτογραφίες από το λανθασμένο ή ελλαττωματικό προϊόν.

 

Στη συνέχεια ο πελάτης στέλνει το προϊόν στη διεύθυνση Λευκώνας – Σερρών,  φροντίζοντας να είναι ανάλογα συσκευασμένο ώστε να μην καταστραφεί κατά τη μεταφορά με το ανάλογο παραστατικό είτε πρόκειται για απόδειξη είτε για τιμολόγιο.

Στην περίπτωση αυτή το Melisiris.gr αναλαμβάνει τα έξοδα επιστροφής σε περίπτωση που ο πελάτης επιστρέψει το προϊόν στο Μέλι Siris μέσω κάποιας μεταφορικής εταιρείας.

Σε κάθε περίπτωση ο πελάτης θα πρέπει να επιστρέψει τα προϊόντα αχρησιμοποίητα στην ίδια την εταιρεία, ώστε αυτά να ελεγχθούν και να διαπιστωθεί το λάθος εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα της παραλαβής των προϊόντων. Τα προϊόντα θα πρέπει να επιστρέφονται στη συσκευασία τους, χωρίς φθορές ή αλλοιώσεις συνοδευόμενα από τα ανάλογα παραστατικά της συσκευασίας.

12.ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΩΝ

 

 Το Melisiris.gr διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να τροποποιήσει τις ρυθμίσεις και το περιεχόμενο που εμφανίζονται στον Ιστότοπο της αλλά και να τροποποιήσει τους παρόντες όρους ανα πάσα στιγμή χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση  στους επισκέπτες της. Παρακαλείται ο καταναλωτής , επισκέπτης η χρήστης της ιστοσελίδας να ελέγχει τακτικά τους συγκεκριμένους όρους χρήσης ώστε να ενημερώνεται για το περιεχόμενο τους.

13.ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

 Το σύνολο της ιστοσελίδας Melisiris.gr (εμπορικά σήματα, φωτογραφίες, γραφιστικά σχέδια, ενδεικτικά κείμενα) αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας της επιχείρησης που προστατεύεται από τους σχετικούς νόμους τόσο του Ελληνικού Κράτους όσο και της Ευρωπαϊκής ένωσης.

Σε κάθε περίπτωση το περιεχόμενο της ιστοσελίδας δε θα πρέπει να χρησιμοποιείται από τρίτους είτε με τη μορφή της αναδημοσίευσης, είτε με αναπαραγωγή είτε με τροποποίηση του.

Σε διαφορετική περίπτωση το Μέλι Siris διατηρεί το δικαίωμα να διεκδικήσει κάθε θετική ζημιά που έχει προκληθεί σε αυτήν σύμφωνα πάντα με τις διατάξεις της σχετικής νομοθεσίας.

14.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΜΕΛΙ SIRIS

Σε κάθε περίπτωση για να λύσετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τα παραπάνω μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τους παρακάτω τρόπους.

Ο καταναλωτής επικοινωνεί με το melisirs.gr είτε τηλεφωνικά στο +30 6972520075  είτε μέσω email melisiris@yahoo.com

Στέλνοντας απευθείας mail στα melisiris@yahoo.com η σε κάποιες από τις φόρμες επικοινωνίας που υπάρχουν στην ιστοσελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος. 

Στέλνοντας κάποιο μήνυμα απευθείας στα social media της melisiris.gr όπου η εταιρεία θα σας απαντήσει άμεσα.

Επικοινωνία

Λευκώνας - Σερρών Μελισσοκόμοι: Οδυσσέας & Χρήστος Αρτζανίδης

Ακολουθήστε μας