Κεραλοιφή για Ραγάδες

10.00

Η χειροποίητη κεραλοιφή για Ραγάδες  είναι ένα 100% φυσικό προϊόν. Συμβάλλει σημαντικά στην καταπολέμηση των ραγάδων του δέρματος (όταν βρίσκονται στα αρχικά στάδιο εμφάνισής τους). Σχεδιασμένη αποκλειστικά για τοπική χρήση (πάνω στις ραγάδες), θρέφει την επιδερμίδα, δυναμώνει τους ιστούς και ενισχύει την ανάπλαση των κυττάρων, ενώ παράλληλα βοηθάει το δέρμα να επιτύχει την απαραίτητη ελαστικότητα και “σύσφιξη”, η οποία θα συμβάλλει σημαντικά στη μείωση της ένταση των ραγάδων που έχουν ήδη σχηματιστεί, προλαμβάνοντας παράλληλα και την εμφάνιση νέων. Η συχνή εντριβή με τη θεραπευτική κεραλοιφή, δύο με τρεις φορές ημερησίως στην πάσχουσα περιοχή, βοηθάει στην θεραπεία και τη μείωση των ραγάδων.

Οι κεραλοιφές μας είναι φτιαγμένες από εμάς τους ίδιους με τα πιο αγνά υλικά της φύσης. 

Συστατικά: κερί μέλισσας, παρθένο ελαιόλαδο, αμυγδαλέλαιο, λάδι άγριου τριαντάφυλλο  λάδι καλέντουλας, καστορέλαιο βιταμίνη Ε, άρωμα βανίλιας.

100% Φυσικό Προϊόν.

 Δεν περιέχει συντηρητικά.

Ελληνικό προϊόν.

 Κατάλληλο για Ομοιοπαθητική.

Βάρος / Weight: 40ml

 

Κατηγορία: Ετικέτα: Product ID: 1158

Περιγραφή

👉 Τι είναι η κεραλοιφή;

Η κεραλοιφή είναι μια πανάρχαια συνταγή καλλωπισμού  και περιποίησης του δέρματος. Τα συστατικά της κεραλοιφής είναι πολύ ευεργετικά για το σώμα, το πρόσωπο, και γενικά για πολλά δερματικά προβλήματα, επίσης βοηθάει σε περιπτώσεις με σκασμένα και ερεθισμένα χέρια. Είναι μια κρέμα, που η βασική της συνταγή φτιάχνεται από δύο και μόνο φυσικά συστατικά: φυσικό κερί μέλισσας και παρθένο ελαιόλαδο.

Υπάρχουν 300 ουσίες στο κερί της μέλισσας και σε συνδυασμό με αγνό ελαιόλαδο δίνουν ένα αποτέλεσμα πλούσιο σε βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, φυσικούς υδρογονάνθρακες και αντιοξειδωτικά που τρέφει και τονώνει το δέρμα, όπως επίσης βοηθάει την ελαστικότητά του.

Οι κεραλοιφές μας φτιάχνονται από φυσικό κερί μέλισσας δικής μας παραγωγής, από απολεπίσματα, και αγνό παρθένο ελαιόλαδο.  Για πιο εξειδικευμένη χρήση χρησιμοποιούμε  σπαθόλαδο, λάδι καλέντουλας, λάδι αργκάν, λάδι καρύδας, αμυγδαλέλαιο, δαφνέλαιο, λάδι σύμφυτου, ελαιο σταφυλιού, λάδι αχιλλέα, βούτυρο καριτέ, πρόπολη κ.α. επίσης όλες οι κεραλοιφές μας περιέχουν βιταμίνη Ε, ενώ οι περισσότερες έχουν και αιθέρια έλαια.

ℹ Είναι κατάλληλη μέχρι και σε βρέφη όταν αυτά παθαίνουν συγκάματα, χωρίς να φέρει τυχόν ανεπιθύμητες παρενέργειες.

ℹ Την περίοδο που διανύουμε και με την αλόγιστη χρήση των αντισυπτικών, η χρήση των κεραλοιφών θα βοηθήσει στη θρέψη και ενυδάτωση των ερεθισμένων και σκασμένων χεριών.

 

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0.040 kg

Θεραπευτικές Ιδιότητες

Οι κεραλοιφές βοηθάνε σε πληθώρα προβλημάτων, όπως:

☑ Καταπραΰνει Κοψίματα και Εγκαύματα.

☑ Αντιμετωπίζει Μυικούς πόνους.

☑ Αρθριτικά και Ρευματικά.

☑ Ενυδάτωση δέρματος.

☑ Έκζεμα και Ψωρίαση.

☑ Κιρσούς και Φλεβίτιδα.

☑ Ακμή και Σπυράκια.

☑ Επιχείλιο Έρπη.

☑ Ραγάδες.

☑ Ρυτίδες.

☑ Πανάδες.

☑ Χιονίστρες.

☑ Αιμορροΐδες.

☑ Αντιγηραντική δράση.

☑ Προστατεύει τα σκασμένα χέρια και χείλη

☑ Συγκάματα (ακόμα και στα μωρά).

☑ Αντιμυκητιακές ιδιότητες.

☑ Σε συνδυασμό με αιθέρια έλαια διώχνει το άγχος.

☑ Μπορεί να λαμβάνεται χωρίς κανέναν κίνδυνο και από τις θηλάζουσες μητέρες με πληγωμένες ή ερεθισμένες θηλές.

Χρήσιμα

Οι πληροφορίες που δίνονται εδώ δεν αποτελούν ιατρικές συμβουλές ή γενικότερα συμβουλές για θέματα υγείας, o μόνος αρμόδιος για τις οποίες είναι ο προσωπικός σας γιατρός. Στις κεραλοιφές που περιέχουν αιθέρια έλαια, να δίνεται ιδιαίτερη προσοχή σε παιδιά κάτω των επτά  ετών, σε επιληπτικούς, σε υπερτασικούς, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και σε θηλάζουσες μητέρες.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Κεραλοιφή για Ραγάδες”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επικοινωνία

Λευκώνας - Σερρών Μελισσοκόμοι: Οδυσσέας & Χρήστος Αρτζανίδης

Ακολουθήστε μας